PrevNext

Tejtermékek

Gomolya sajt

Nyers tejből készült friss sajt, natúr, lilahagymás és zöld fűszeres (bazsalikom, lestyán, kakukkfű) ízesítéssel kapható.

Ár: 3500 Ft/kg

Joghurt

Tasakos formában kapható, natúr joghurt. Ivójoghurtnak is megfelel a tasakos kiszerelésnek köszönhetően. Egy tasak 0,5 kg joghurtot tartalmaz.

 

Ár: 500 Ft/tasak

Kemény sajtok

Friss, nem érlelt sajtok különböző ízesítésekben. Rántani, grillezni kitűnő, nem folyik szét. Reszelni is lehet, szendvicsbe, sajttálra is jó választás. Megfelelő tárolás mellett (sajtdoboz!) 15 napig eltartható.

Ízesítések: natúr, snidlinges, fokhagymás, medvehagymás, erős, köményes, kapros, olívás, diós, tökmagos

Ár: 3200 Ft/kg

Kemény sajtok

Friss, nem érlelt sajtok különböző ízesítésekben. Rántani, grillezni kitűnő, nem folyik szét. Reszelni is lehet, szendvicsbe, sajttálra is jó választás. Megfelelő tárolás mellett 15 napig eltartható.

Ízesítések: füstölt, aszalt paradicsomos

Ár: 3200 Ft/kg

Sajtkrém

A kemény sajt ízéhez hasonló, kenhető, sós krémsajt. Szendvics tetejére és kenőkének is alkalmas. Natúr, snidlinges, medvehagymás és erős ízesítéssel kapható. 25 dkg-os kiszerelésben kapható.

Ár: 700 Ft/doboz

Túró

Teljes tejből, vagyis fölözés nélküli, 3,6% zsírtartalmú tejből készítjük. Nem pasztőrözzük, így eltarthatósága 7 nap. Bármilyen kiszerelésben kérhető.

Ár: 1600 Ft/kg