PrevNext

Tejtermékek

Gomolya sajt

Nyers tejből készült friss sajt, natúr, lilahagymás és zöld fűszeres (bazsalikom, lestyán, kakukkfű) ízesítéssel kapható.

Ár: 2700 Ft/kg

Joghurt

Tasakos formában kapható, natúr joghurt. Ivójoghurtnak is megfelel a tasakos kiszerelésnek köszönhetően. Egy tasak 0,5 kg joghurtot tartalmaz.

 

Ár: 350 Ft/tasak

Kemény sajtok

Friss, nem érlelt sajtok különböző ízesítésekben. Rántani, grillezni kitűnő, nem folyik szét. Reszelni is lehet, szendvicsbe, sajttálra is jó választás. Megfelelő tárolás mellett (sajtdoboz!) 15 napig eltartható.

Ízesítések: natúr, snidlinges, fokhagymás, medvehagymás, erős, köményes, kapros, olívás, diós, tökmagos

Ár: 2500 Ft/kg

Kemény sajtok

Friss, nem érlelt sajtok különböző ízesítésekben. Rántani, grillezni kitűnő, nem folyik szét. Reszelni is lehet, szendvicsbe, sajttálra is jó választás. Megfelelő tárolás mellett 15 napig eltartható.

Ízesítések: füstölt, aszalt paradicsomos

Ár: 2500 Ft/kg

Sajtkrém

A kemény sajt ízéhez hasonló, kenhető, sós krémsajt. Szendvics tetejére és kenőkének is alkalmas. Natúr, snidlinges, medvehagymás és erős ízesítéssel kapható. 25 dkg-os kiszerelésben kapható.

Ár: 450 Ft/doboz

Túró

Teljes tejből, vagyis fölözés nélküli, 3,6% zsírtartalmú tejből készítjük. Nem pasztőrözzük, így eltarthatósága 7 nap. Bármilyen kiszerelésben kérhető.

Ár: 1400 Ft/kg

Vaj

Tiszta házi vaj. Ez azt jelenti, hogy tiszta, higítatlan, pasztőrözött tejszínből nyerjük ki köpüléssel, sót sem tartalmaz. Éppen ezért eltarthatósága 7 nap csupán. Sütéshez is kitűnő, fagyasztható. 10-15 dkg-os kiszerelésben csomagoljuk.

Ár: 3500 Ft/kg