PrevNext
Füstölt

húsáruk

Füstölt húsáruink saját hússertésből készülnek. A megfelelő tartásnak és takarmányozásnak köszönhetően nem házias, hanem valóban házi, hagyományos ízű termékeink vannak, melyek élvezeti értékét nem ízfokozók adják, hanem a hús valódi íze és rostozata, a hagyományos 3 hétig tartó, sóban (nem nitrites pác-sóban!) történő érlelés, illetve az otthoni füstölés (nem füstaromát használunk!).

Füstölt Angolszalonna

Ár: 3800 Ft/kg

Füstölt csülök

A hátsó csülök 1,2-1,6 kg körüli súlyú.

Ár: 2500 Ft/kg

Füstölt húsos kolbász – száraz

A füstölt kolbász alföldi fűszerezésű, fokhagymát, köményt is tartalmaz, paprikás. Egy pár száraz kolbász súlya 30 dkg körül van.

Ár: 3500-4000 Ft/kg

Füstölt kenyérszalonna

A kenyérszalonna zsíros, húsréteg nem vagy nagyon kevés található rajta, pörcnek elkészítve nagyon finom.

Ár: 2200 Ft/kg

Füstölt kolozsvári szalonna

A kolozsvári szalonnán hús- és zsírréteg is található, pirítani nagyszerűen lehet.

Ár: 3800 Ft/kg

Füstölt pléholdalas

A pléholdalason kevés hús található, főzelékekbe, kocsonyába viszont füstös íze miatt nagyon jó.

Ár: 2000 Ft/kg

Füstölt sonka

Ár: 3500 Ft/kg

Füstölt tarja

Ár: 3500 Ft/kg